Image
Top
Menu

Inspiratieochtend

Elk kwartaal is er een gratis inspiratieochtend gericht op bewustwording. Op een ontspannen manier kun je vrijblijvend sfeer komen proeven of ter aanvulling op het cirkelwerk.

Deze gratis les is bedoeld om je te inspireren, kennis te delen en je te laten inspireren door ervaringen van anderen. Hoe luister jij naar je intuïtie, welke “toevalligheden” zijn er op pad gekomen die lifechanging zijn geweest. Maar ook ingewikkelde zaken zoals de verschillende energiecentra, de communicatie van je hogere zelf, kwantumfysica en meer. Elke inspiratie-ochtend heeft weer een ander thema.
Als de tijd het toelaat ga ik met een deelnemer een mini-cirkelwerk doen. Zodat je kunt zien en ervaren hoe dit werkt en als deelnemer helderheid ervaart waarmee je met hernieuwde energie aan de slag kunt gaan.

Als je bij Hi Style of bij Styling Online een opleiding hebt gevolgd of een workshop bij LIefdekrachtcoaching kun je je ongelimiteerd aanmelden. Als je een keer vrijblijvend sfeer wilt komen proeven ben je uiteraard ook van harte welkom.

.

Aanmelden inspiratieochtend