Image
Top
Menu

Workshop Intuitie

Door het gigantische bombardement aan dagelijkse informatie en gebrek aan tijd, kun je het bij het maken van keuzes met je hoofd alleen niet meer af. Gelukkig is er nog iets wat je kan raadplegen. Iets wat nog beter werkt eigenlijk!

Je intuïtie is een geweldige raadgever om bewust te leven en gelukkig te zijn. Maar hoe doe je dat? Luisteren naar je intuïtie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De hele dag door krijg je hints, het interpreteren hiervan is niet altijd eenvoudig maar zeker de moeite waard om in te investeren. Je zal merken dat je vaker op het juiste moment op de juiste plek bent en het leven meer vanzelf gaat.

In deze workshop leer je hoe je intuïtie kunt gebruiken bij het maken van goede keuzes. Je intuïtie is veel meer dan het volgen van je gevoel. Het is een ingenieus systeem dat je adviseert op het moment dat je het nodig hebt. Als je er naar luistert kun je meer doen, in minder tijd en ben je vaker op het juiste moment op de juiste plek. Veel succesvolle ondernemers laten zich hierdoor bewust of onbewust leiden. Jij krijgt ook de hele dag door hints, het interpreteren hiervan is niet altijd eenvoudig, maar zeker de moeite waard om in te investeren. In deze workshop kom je er alles over te weten. Ik leg je uit hoe je je kunt laten leiden door je intuïtie.

Ik geef de workshop samen met Roos Anemaet. Roos is communicatieadviseur en helpt bedrijven en personen sterker te communiceren. Hoe je communiceert heeft veel te maken met je persoonlijkheid. Om dit snel in kaart te brengen maakt Roos gebruik van informatie uit de Maya-leer. In de workshop krijg je van Roos een persoonlijk Maya kennismakingsprofiel. De informatie legt de vinger op je meest krachtige kwaliteiten, jouw manier van communiceren maar ook hoe intuïtie bij jou werkt.

In deze video vertelt Roos meer over de Maya informatie. 

Datum: 6 mei van 19.00 tot 22.00 uur
Tarief: deelname is € 95,00 excl. btw per persoon inclusief Maya-profiel.
Locatie: Studio Rooskleurig, Middeldijk 56a in Barendrecht

“Het was fijn om te leren hoe ik m’n intuïtie meer kan volgen. Ben dit door de jaren heen vergeten: ga iets altijd beredeneren of het een goede keuze is. Ik ben benieuwd hoe mijn leven verder loopt als ik meer m’n intuïtie volg.” – Leanne Binder, Binder Communicatie

Geef je hieronder op. Na afloop ontvang je een factuur. 

Aanmelden workshop intuitie