Image
Top
Menu

Opstellingen

Liefde is zacht en krachtig tegelijkertijd. Voor de liefde gaan we door vuur en vlam. De passie die voortkomt uit jouw liefde en kracht kan je tot grote hoogte brengen en zorgen dat je nét dat tandje bij zet om je doel te bereiken. Dat zie je bij succesvolle ondernemers, sporters, kunstenaars of bij mensen die verliefd zijn. Maar jij kunt zelf ook ervaren hoe je dit kunt inzetten voor jezelf.

Kracht is gaan staan voor wat jij wilt. Verantwoordelijkheid nemen voor je leven en keuzes. Je kan zo veel meer dan je vaak denkt! Daarbij hoef je het je het allemaal niet alleen te doen. Het universum staat klaar om je te helpen en te ondersteunen. Tijdens een LiefdeKracht opstelling help ik je graag om je bewust te laten worden van alle mogelijkheden die al in jou zitten. Het is een doeltreffende manier die helpt bij het nemen van beslissingen en het doorbreken van patronen. Een sessie van ca. 3 uur is voldoende om antwoord te krijgen op je vragen en je focus te hervinden.

Contact met jouw eigen energieveld vol liefde en kracht

Iedereen heeft een cirkel van energie om zich heen. Het is een energieveld gevuld met waardevolle informatie, een soort databank. Tijdens de LiefdeKracht opstelling maak je contact met je eigen energieveld. Krijg je toegang tot Informatie waar je normaal gesproken lastig bij kunt komen.

Wat zit er in weg zodat je de volgende stap kunt maken? Dit kan zakelijk zijn of op persoonlijk vlak. Dingen die je wel voelt maar de vinger niet achter kunt krijgen. Met gevolg dat je ze ook niet kunt oplossen of veranderen. Tijdens de LiefdeKracht opstelling word je bewust van de mogelijkheden die je in het dagelijks leven over het hoofd ziet. Kunnen er spontaan diepgewortelde wensen komen bovendrijven. Elke keer weer sta ik versteld van de energie (liefde) die vrijkomt en de eenvoudige doch doeltreffendheid van deze methode.

Om het proces kracht bij te zetten, worden er kristallen ingezet. Kristallen bevatten pure energie met een positief effect op het lichaam, de mind, het gevoel en energieveld. Elke kristal heeft een unieke, specifieke werking.

Als je verbonden bent met de bron:

  • zie je nieuwe mogelijkheden en kansen;
  • verlopen contacten veel gemakkelijker;
  • voel je je gesteund;
  • ben je veel creatiever;
  • heb je vertrouwen in een positieve uitkomst.

Samen met mij ga je in een ontspannen en fijne omgeving ervaren hoe bijzonder de kracht van het universum is, in combinatie met de helende werking van de kristallen die ik gebruik. Er zijn honderden kristallen die allemaal een unieke trilling en werking hebben. Deze verfijnde energie kan een doorbraak op het gebied van carrière, liefde, relatie en algeheel welbevinden bevorderen.

Voor wie is een LiefdeKracht opstelling geschikt?

  • Je wilt een nieuw bedrijf starten, van baan veranderen of een studie gaan volgen
  • Je hebt het gevoel dat je niet verder komt of je wilt een grote verandering doorvoeren
  • Je zoekt naar duidelijkheid over een relatie met je partner, kind of een collega
  • Je niet precies weet wat je wilt of je het het gevoel dat iets je tegenhoudt
  • Een nieuwe uitdaging ligt op jouw pad en je wilt goed voorbereid van start gaan

De opstelling werkt bij iedereen anders. Ik zet het voor je uit en er komt iets uit wat jij nodig hebt. De meesten ervaren een gevoel van rust en vertrouwen. Een gevoel van liefde en ‘zeker weten’. Je weet wat je werkelijk wilt en moet doen. Je voelt je wezenlijk anders en dit gevoel neem je mee naar je dagelijkse leven. Hierdoor wordt het gemakkelijker om veranderingen en vernieuwingen door te voeren. Uiteraard is het geen tovermiddel. Maar de reacties liegen er niet om. Regelmatig hoor ik dat de omgeving anders reageert. Dit is het resultaat van de energie die bij jou is veranderd.


 


Ervaring van Guusje

Ik twijfelde of mijn hbo-studie business de beste keuze was voor mij. Tijdens de LiefdeKracht opstelling werd duidelijk dat ik 3 dingen leuk vind. Heel gek, daar probeer ik al lang achter te komen, maar nu wist ik het ineens zeker: ik wil het commerciële combineren met zorg en coaching. Het hbo blijkt een prima basis te zijn. Nu ga ik onderzoeken of ik een zorgopleiding ernaast kan doen. Deze ervaring heeft mij helderheid en vertrouwen gegeven. Ik voel me meer in balans en besef als ik beter naar mijn gevoel luister, het vanzelf goed komt.


 

Ervaring van Joyce

Na jarenlang voor een multinational te hebben gewerkt, wilde ik voor mijzelf beginnen. Iets in de richting van mode of kunst. Van alles heb ik onderzocht maar ik kwam er maar niet uit. Het ontbrak mij aan visie en lef. Ik had te weinig vertrouwen om mijn goedbetaalde baan op te zeggen en er echt voor te gaan. Er knaagde iets. Tijdens de opstelling werd duidelijk wat dit was. Samen met Merel heb ik plan gemaakt waarbij ik een duurzame kledinglijn ga importeren. Tijdens mijn reizen voor het werken voor de multinational, heb ik goede contacten gelegd met producenten van duurzame accessoires en kleding. Heerlijk om na zo veel onzekerheid te weten dat ik op de goede weg zit. De ervaring met de stenen vond ik sowieso geweldig! Dank je wel Merel.


Praktische informatie

De LiefdeKracht opstellingen vinden plaats in Rotterdam. Een sessie duurt gemiddeld tussen de 2,5 en 3 uur. Voorafgaand vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Zo weet je wat je kunt verwachten en kan ik mijzelf goed op jou kan afstemmen.

Het is belangrijk dat jij je openstelt en ontspant. Alleen op die manier kan ik contact maken met jouw energieveld zodat we de beste resultaten kunnen boeken. Ik zorg er altijd voor dat ik onbevooroordeeld en met frisse energie een sessie begin. Je kunt je veilig voelen en ontspannen. De edelstenen zullen je hierbij helpen.

Heb je vragen of wil je een opstelling boeken? Klik dan hier.

 

 

Aanmelden Liefdekracht-opstellingen