Image
Top
Menu

Opstellingen

Wat is precies een individuele opstelling?
Tijdens een individuele opstelling maak je contact met jouw eigen energieveld. Ik begeleid dit proces en help jou om informatie te halen uit je eigen “databank”.

Iedereen heeft een cirkel van energie om zich heen. Die energie vertegenwoordigt waardevolle informatie met jouw mogelijkheden, maar ook patronen en overtuigingen.

Contact met jouw eigen energieveld vol liefde en kracht

Tijdens een LiefdeKracht opstelling word je je bewust van de mogelijkheden die al in jou zitten. Het is een doeltreffende manier die helpt bij het nemen van beslissingen en het doorbreken van patronen. Een sessie van ca. 3 uur is voldoende om antwoord te krijgen op je vragen en je focus te hervinden.

Wat zit jou in weg?
Op zakelijk of persoonlijk vlak. Zaken die je wel voelt maar waar je je vinger niet goed achter krijgt. Waardoor je ze niet kan oplossen of veranderen. Tijdens een LiefdeKracht opstelling word je je hiervan bewust. Ook komen er vaak spontaan diepgewortelde wensen bovendrijven. Elke keer weer sta ik versteld van de energie (liefde) die vrijkomt en de doeltreffendheid van deze methode.

Als jij verbonden bent met jouw eigen energieveld, ik noem dat ook wel je eigen bron:

  • zie je nieuwe mogelijkheden en kansen;
  • verlopen contacten veel gemakkelijker;
  • voel je je gesteund;
  • ben je veel creatiever;
  • heb je vertrouwen in een positieve uitkomst.

Om het proces te ondersteunen, zet ik kristallen in. Door hun pure energie en positieve effect op het lichaam, de mind, het gevoel en energieveld helpt het ons om nog beter bij jouw energie te komen. Tijdens een opstelling wordt je weer opgeladen en hervind je je passie (= liefde)

Liefde maar ook passie kan gedoofd worden als je teleurstellingen of nare ervaringen hebt doorstaan. Heel logisch. Als je je vuur of richting verloren bent, kan het lastig zijn om nieuwe dingen op te starten of om knopen door te hakken. Je enthousiasme is verdwenen. Je voelt je moe of passief. Tijdens een individuele opstelling zal je niet alleen je weg hervinden, je voelt je ook weer enthousiast en geïnspireerd. Je energie gaat letterlijk weer stromen.

Voor wie?

  • Je wilt een nieuw bedrijf starten, van baan veranderen of een studie gaan volgen
  • Je hebt al langer het gevoel dat je niet verder komt of je wilt een grote verandering bewerkstelligen
  • Je zoekt naar duidelijkheid over de relatie met je partner, kind of een collega
  • Je niet precies weet wat je wilt of je het het gevoel dat iets je tegenhoudt
  • Een nieuwe uitdaging ligt op jouw pad en je wilt goed voorbereid van start gaan

Een individuele opstelling werkt bij iedereen anders. Ik zet de opstelling voor je uit in een fijne, veilige en rustige omgeving en samen gaan we intunen op jouw energieveld. Er komt altijd iets uit wat jij nodig hebt. De meeste mensen ervaren een gevoel van rust en vertrouwen. Een gevoel van liefde en “zeker weten”. Je weet wat je werkelijk wilt.

Je voelt je wezenlijk anders en dit gevoel neem je mee naar je dagelijkse leven. Hierdoor wordt het gemakkelijker om veranderingen en vernieuwingen door te voeren. Uiteraard is ook een individuele opstelling geen tovermiddel. Maar de reacties liegen er niet om. Ik hoor ook vaak terug dat de omgeving anders reageert. Dit is het resultaat van de energie die bij jou is veranderd.


 


Ervaring van Guusje

Ik twijfelde of mijn hbo-studie business de beste keuze was voor mij. Tijdens de LiefdeKracht opstelling werd duidelijk dat ik 3 dingen leuk vind. Heel gek, daar probeer ik al lang achter te komen, maar nu wist ik het ineens zeker: ik wil het commerciële combineren met zorg en coaching. Het hbo blijkt een prima basis te zijn. Nu ga ik onderzoeken of ik een zorgopleiding ernaast kan doen. Deze ervaring heeft mij helderheid en vertrouwen gegeven. Ik voel me meer in balans en besef als ik beter naar mijn gevoel luister, het vanzelf goed komt.


 

Ervaring van Joyce

Na jarenlang voor een multinational te hebben gewerkt, wilde ik voor mijzelf beginnen. Iets in de richting van mode of kunst. Van alles heb ik onderzocht maar ik kwam er maar niet uit. Het ontbrak mij aan visie en lef. Ik had te weinig vertrouwen om mijn goedbetaalde baan op te zeggen en er echt voor te gaan. Er knaagde iets. Tijdens de opstelling werd duidelijk wat dit was. Samen met Merel heb ik plan gemaakt waarbij ik een duurzame kledinglijn ga importeren. Tijdens mijn reizen voor het werken voor de multinational, heb ik goede contacten gelegd met producenten van duurzame accessoires en kleding. Heerlijk om na zo veel onzekerheid te weten dat ik op de goede weg zit. De ervaring met de stenen vond ik sowieso geweldig! Dank je wel Merel.


Nog even praktisch


De LiefdeKracht opstellingen vinden plaats in Rotterdam. De locatie is goed bereikbaar en je kan gratis parkeren voor de deur.

Een sessie duurt gemiddeld tussen de 2,5 en 3 uur. Voorafgaand houden we een kennismakingsgesprek. Zo weet je wat je kan verwachten en kan ik me goed op jou afstemmen. Na de sessie krijg je een evaluatie van me uitgereikt waarop een samenvatting staat wat naar boven is gekomen en wat je als geheugensteun kan bewaren.

Ben je enthousiast? Wil je meer weten? Heb je nog vragen of wil je direct een individuele opstelling boeken? Neem dan contact op via 010 – 4337334 of stuur een mail naar info@liefdekrachtopstelling.nl

Per week zijn er enkele individuele opstellingen te boeken. Heb jij op korte termijn een antwoord nodig op een vraag? Bel me dan voor een afspraak. Ik houd altijd een plekje open voor “urgente” situaties.

De workshops zijn een aanvulling op de individuele opstellingen zodat je nog meer handgrepen krijgt voor de dagelijkse praktijk. Uiteraard zijn de workshops ook los te boeken.

Meest gestelde vragen

Wat is het voordeel van een individuele opstelling t.o.v. een familieopstelling?

Tijdens een familieopstelling ontbreekt er opvolging en een actieplan. Dat vind ik een groot nadeel van opstellingen in groepsverband. Er is vaak te weinig tijd (iedereen wil aan de beurt) en veel spirituele mensen hebben weinig kennis omtrent het opzetten van een nieuw bedrijf, een boek schrijven, wonen naar buitenland etc. Dit vind ik essentieel. Want tijdens een opstelling komen diep gewortelde wensen naar boven drijven, die ik zou benoemen als je zielsbestemming of levensmissie. Tijdens een LiefdeKrachtopstelling word het contact met je ziel geopend of geïntensiveerd zodat je helder krijgt wat je het liefste wilt doen. Handen en voeten geven aan je plannen is één van de dingen die ik heel belangrijk vind. Anders blijft het vaak bij een vaag plan.

Tijdens een opstelling vind ik het belangrijk dat er meteen ook advies en opvolging wordt geïntegreerd. Er is sturing en advies nodig om de nieuwe, veranderde energie in de praktijk door te zetten. Dat is wat ik al gewend ben tijdens de stylingopleidingen. Ik help cursisten hun weg te vinden en hun plannen concreet door te maken en te realiseren (het laatste moeten ze zelf doen natuurlijk, maar het is fijn dat ik het pad alvast voor ze uitstippel. Zodat zij het gemakkelijker op hun eigen manier kunnen invullen).

 

 

Aanmelden Liefdekracht-opstellingen