Image
Top
Menu

Over Merel – Liefdekracht

Veel mensen kennen mij als stylist en opleider. Met mijn andere bedrijf Hi Style leid ik stylisten op, geef ik kleurtrainingen en voorzie ik particulieren en bedrijven van stylingadvies. Ik geniet er enorm van om mijn kennis te delen. Inmiddels heb ik 6 boeken uitgegeven en ben ik actief op mijn eigen YouTube kanaal.

Vijf jaar geleden was ik bezig met een opstelling met een collega toen er spontaan een cirkel van licht om mij heen kwam. Heel snel kreeg ik relevante informatie binnen, zowel in beeld als in gedachten. Nooit eerder kreeg ik zulke waardevolle en bruikbare informatie door over de persoon tegenover mij. In één klap was helder wat er precies speelde en wat de oplossing was voor haar vraagstuk.

Bewust leven en zelfkennis is geen luxe, het is noodzakelijk als je een fijn leven wilt leiden en wilt genieten van alle mooie dingen om je heen.

liefdekracht coaching

 

Mijn passie verder gaan ontwikkelen

Deze magische ervaring ben ik verder gaan onderzoeken. Ik vind het heel bijzonder dat je in een relatief korte tijd zulke belangrijke antwoorden en zuivere inzichten te krijgen. Inzichten en antwoorden waar je normaal niet bij kunt komen!

Met deze ontwikkelingen ben ik decennia bezig geweest en nog altijd leer ik iedere dag meer. Vooral de werking van het universum, de natuurlijke wetten, de werking van energie en aantrekking hebben mijn interesse. Daarnaast heb ik een grote passie voor kristallen. Die niet alleen beeldschoon zijn maar ook een krachtige uitwerking hebben.

Het universum heeft zo veel humor en verrassingen. Het staat klaar om je te ondersteunen en je de juiste kant op te sturen zodat je al je wensen kunt realiseren. Er meer van weten helpt je vaker op het juiste moment, op de juiste plek te zijn. Hoe meer jij van jezelf weet, hoe gemakkelijker je jouw leven kunt vormgeven op een manier die jij wilt.

Met LiefdeKracht coaching wil ik anderen ook laten ervaren hoe sterk de liefde en de kracht is die jij al in je hebt. Wees welkom in mijn praktijk in Rotterdam!